Wandel weekend Limburg

Het is al enige tijd wat rustiger op deze site, dit heeft te maken met de vele andere activiteiten die ons bezighouden. Vooral fietsen we erg veel de laatste tijd op de racefiets and mountainbike. Het wandelen schiet er een beetje bij in, maar is niet vergeten.

Begin december 2019 hebben we echter toch weer een wandel weekend geboekt. Via https://www.wandelen-slapen.nl vonden we een prachtig arrangement in Limburg. Slapen en eten op kasteel Daelenbroeck en twee dagen wandelen in natuurgebied Meinweg.

Het was prachtig wandelweer begin december. De wandeling wat uitgezet en goed beschreven door Wandelen-Slapen en meegegeven op een geplastificeerde A4 met kaart. Prima geregeld!

In het natuurgebied Meinweg staan een aantal Geluksplekken, waar informatie over de omgeving wordt gegeven, en waarom deze omgeving de mens gelukkig kan maken. Alleen al de aandacht voor de omgeving maakt inderdaad gelukkig!

Even een lunch onderweg, in Duitsland.

Weer terug bij kasteel Draeckenbroeck na ruim 20km wandelen.

Hier hebben we ’s avonds ook ons diner (inbegrepen bij het arrangement). Heerlijk gegeten, geen wonder dat het restaurant van het kasteel/hotel vol zat.

Prachtige hotelkamer over twee verdiepingen in een bijgebouw bij het kasteel.

Weer op pad voor de tweede dag, een route van 17km.

Na weer een heerlijke dag komen we terug bij het kasteel, en stappen in de auto terug naar huis.